SMS lån

Lån penge på den smarte måde.

Find det SMSlån der passer dig bedst.
1. Find Lån 2. Ansøg online 3. Få Pengene udbetalt.

SMS Lån

SMS lån ansøg med mobilen og få pengene udbetalt I dag. Du kan læse mere om SMS lån ved at klikker HER

Flere folk får svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og kan derfor have brug for et sms lån i ny og næ. Fordelen ved denne form for lån er, at man har pengene efter så kort tid, så mange ikke skal vente på diverse former for godkendelse osv.

De sidste par år er der kommet flere og flere muligheder for, at foretag et lån via , hvilket har sendt nogle mennesker til tasterne for at kritisere det. Blandt andet foreningen for ludomaner har været ude, og udtale sig om den nye og lynhurtige låneform, smslån.

De mener at denne type lån burde forbydes, da alt for mange mennesker, som er svage og for sådanne tilbud lokkes i fælden. Låne typen er dog også lavet med henblik mod danskere, som ikke har mulighed for at låne penge andre steder fra. Det kan f.eks. være at du står i RKI, hvilket giver dem et mere begrænset udvalg af steder, hvor man kan låne penge.

Der er både fordele og ulemper ved denne låneform. Blandt andet er den hurtige måde det foregår på en kæmpe fordel, som man ikke finder på mange andre former for lån udover sms lån og kviklån.

Hvis du star og skal have et SMSlån kan du med fordel prøve Vivus du kan søge via din mobiltelefon og får svar med det same.