Mini Lån

Lån penge på den smarte måde.

Find det minilån der passer dig bedst.
1. Find Lån 2. Ansøg online 3. Få Pengene udbetalt.

 

Hvad er et minilån?

Du har sikkert hørt udtrykket minilån flere gange da venner og bekendte har talt om det eller endda benyttet sig af minilån,  men du er ikke helt sikker på, hvad det egentlig er.
Et Minilån er små lånebeløb, som oftest er hurtigt at optage og som ikke kræver en stor bunke papirer. Du kan hos flere låneudbyder også optage mini lån som 18 årig.

Minilån er kort sagt hurtige penge. Et minilån fungerer som et forbrugslån som lånes over korte perioder. Et minilån er hurtigt og nemt at ansøge, det tager kun 1 min. Det eneste du skal have klar er dit Nem-ID.

En af det mest bemærkelsesværdige kendetegn ved minilån er, at de er ekstrem hurtige at optage og samtidig er de meget nemme at ansøge om, da ansøgningsprocessen er meget overskuelig.

Du vil straks som låneansøger bemærke, at ud over den hurtige og nemme ansøgningsproces, er udbetaling af lånebeløbet ligeledes meget hurtig  uden nogen former for krav om, at skulle stille sikkerhed for lånet, og du behøver heller ikke at fremvise nogen form for dokumentation
for at blive godkendt til lånet.

Hvor mange penge kan man låne med minilån?

Står du og mangler hurtige penge til en rejse, en renovering eller en ny telefon er et minilån en god løsning for dig. Dog kan du ikke låne ubegrænsede beløb, og der er et maksimum beløb du kan låne ved denne type af lån. Her vil der typisk være tale om nogle tusinde kroner,
men det kan igen variere meget fra kreditforening til kreditforening.

Minilån er nemlig kendetegnet ved at du kan låne beløb som kan hjælpe dig i din hverdag, hvis du står og mangler hjælp til finansiering  til nogle af de ting, du ikke kan undvære eller ikke vil give afkald på. Du skal ikke beskrive nogen steder eller give en forklaring på,
hvad du gerne vil bruge pengene fra lånet til. Så lige meget hvad vil et lån på et mindre pengebeløb kunne dække disse udgifter, som du savner nu og her.

Minilån

Mange låneudbyder tilbyder små korte lån for op til 4.000 kr. som du kan få udbetalt samme dag eller endda inden for få timer.
Andre finansieringsselskaber tilbyder lån til 25.000 kr. så du kan købe dig lidt større ting du har brug for. Det er derfor helt op til dig, hvor mange penge du vil låne.

Fordele ved minilån

Der er flere fordele ved ansøgning om minilån online, frem for de mange andre lån, som markedet har at byde på.
Men nok den mest nævneværdige fordel er, at man starter sin ansøgningsproces lige præcis hvor og når som helst, man ønsker det.
Man skal jo ikke booke et møde med banken eftersom det eneste man skal bruge er sit NemID.

En anden fordel er, at udover løbetiden, altså tilbagebetalingsfristen på lånet, også er overskuelig.

Desuden skal man ikke fremvise et utal af dokumenter om sit privatøkonomi. Og man bliver heller ikke spurgt,
hvad man skal bruge pengene til hvilket betyder, at du kan låne penge til præcis det formål du ønsker, uden at skulle forklare dig,
hvad du vil gøre med beløbet, om det enten er til at betale regninger eller for at købe et nyt fjernsyn.
Der er nemlig ingen der stiller spørgsmål om, hvorfor, og hvad lånet skal bruges til.

Et minilån er perfekt, hvis du har brug for finansiering her og nu og derfor hverken ønsker en lang og kringlet ansøgningsproces eller en lang udbetalingstid.
Og du hverken har lyst til at fremvise en lang række dokumenter eller svare på spørgsmål om formålet med minilånet.

Ulemper ved minilån

Som forbruger skal du altid være opmærksom på, at ønsker du at optage et lån er der nogle risici forbundet hermed.

Det samme gælder også i forbindelse med optagelse af minilån. Det første du skal overveje er din økonomiske situation, som man ville gøre ved optagelse af alle andre typer af lån.

Du bør være opmærksom på, at et minilån ofte har en højere rente og kortere løbetid end almindelige banklån.
I langt de fleste tilfælde er det dog muligt at forlænge et lån, hvis det giver mere plads i økonomien.

Har du ikke overvejet om der er plads i din økonomi til at tilbagebetale det oprindelige lån kan du risikere at din situation  kan komme til at udvikle sig til at blive en ond spiral, som ender med flere lån, hvilket selvfølgelig ikke er særlig rart.

Det er derfor vigtigt at du overvejer inden du optager et lån om du har råd til betale dine afdrag. Hvis du ikke kan betaler dine afdrag  til tiden kan der komme unødvendige ekstraomkostninger og man vil jo helst undgå at skulle betale rykkergebyrer.

Læg derfor en fornuftig låne- og afbetalingsplan inden du går i gang med at optage lånet. Selv om det måske kun drejer sig om et mindre beløb du vil låne skal man altså sikre sig, at man fremadrettet er i stand til betale sine låneafdrag til kreditoren,  så man ikke bliver betragtet som værende en ustabil og dårlig betaler.

Leasy Minilån  og Lendon er nogle af dem der tilbyder minilån, hvis du er usikker på hvilken låneubyder du skal vælge vil vi anbefale at du kicker I ovenstående liste og ser hvad der passer dig bedst.

Jeg vil gerne søge om et minilån, men hvordan?

Du kan ansøge om minilån online så du spare masser af tid, fordi du undgår at aftale et møde med din bank. Det er en stor fordel fordi du stille og roligt kan undersøge online de bedste tilbud der passer dig bedst.

Det er en god ide at undersøge de bedste udbyder og de tilbud du kan få mest glæde af. Start med at sammenligne låneudbyderne.
Derefter er det en fordel at ansøge hos flere låneudbydere for at sammenligne deres tilbud. Du kan frit ansøge flere udbydere samtidig, og derefter vælge det sted, hvor du finder det bedste tilbud.

Hvis du vælger, at ansøge hos flere låneudbydere, og dermed optage flere lån, er det en god ide at undersøge hver enkelt låneudbydere. Du skal selvfølgelig vælge de låneinstitutter, som tilbyder dig de billigste minilån. Ved at sammenligne de forskellige låneinstitutter
er det muligt, at finde et minilån med de laveste renter.

Vi anbefaler dig, at læse krav hos de enkelte låneudbyder for de enkelte lån så du er sikker på du kender betingelser om hvad du kan låne, hvor hurtigt det skal betales tilbage og renter mm. Og husk lån ikke mere end du skal bruge og vær sikker på du kan betale tilbage.