Mere om SMS lån

SMS lån er hurtige penge

Hvis du står og mangler et hurtigt lån, kan du vælge at tage et SMS lån. Her kan du typisk låne mellem 500 og 6.000 kroner. Mangler du flere penge, giver nogle udbydere også mulighed for at tage et større lån.

Her skal nogle bestemte krav dog opfyldes først.

Kravene er forskellige fra udbyder til udbyder, og det kan derfor betale sig at sammenligne udbyderne med hinanden, før du optager et SMS lån.

Den store fordel ved at tage et SMS lån fremfor et banklån eller lån af dine nærmeste er, at du får pengene på din konto indenfor få minutter. En anden fordel ved et SMS lån er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Det kan være ubehageligt at spørge sin familie eller venner om de har mulighed for at låne dig penge, derfor kan et SMS-lån også spare dig for denne ubehagelige følelse.

SMS lån fungerer rigtig godt for dig, som skal bruge lidt ekstra sidst på måneden, betale nogle regninger eller finansiere et større køb.

Beløbsmæssigt passer et SMS lån godt til køb af bl. a elektronik eller en rejse, men hvis du skal bruge flere penge, kan du med fordel tage et forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne op til 400.000 kroner med en rente på ned til 3,9%.

Et SMS lån er til kortfristet brug

Et SMS lån skal typisk betales tilbage efter 30 dage. Hvis du låner 10.000 kroner kan det være svært at betale pengene tilbage efter 30 dage, hvis du ikke er god til spare op, eller hvis indkomsten glipper. Det er de færreste, som kan tage 10.000 kroner ud af deres budget indenfor 30 dage.

I langt de fleste tilfælde er det muligt at forlænge lånet, men renten bliver ikke lavere. Derfor skal du vurdere, om det er bedre at låne lidt flere penge ved at tage et kviklån. Et kviklån har en længere løbetid og en lavere rente.

Bladt udbyder af SMS lån er Vivus.dk hvor du kan lane op til kr. 6000 første gang og du får besked inden for Ganske få sekunder. Eller Robotlån hvor du godkendes automatisk – læs mere om Robot lån HER.