Lån uden sikkerhed

Lån penge på den smarte måde.

Find det lån uden sikkerhed der passer dig bedst.
1. Find Lån 2. Ansøg online 3. Få Pengene udbetalt.

Internettet bugner af muligheder med lån uden sikkerhed

Det er en almen gældende opfattelse, at det altid er godt, at være i stand til at stille sikkerhed. Står du dog i en situation, hvor du hverken er i stand til at stille sikkerhed i hus, bil, sommerhus, båd, elektronik, hvidevarer eller meget andet, så har du dog stadig muligheden for at optage et lån uden sikkerhed. Du finder et utal at låneudbydere af på internettet, hvoraf mange har tilfælles, at de ikke kræver, at du stiller sikkerhed. Der findes mange udbydere af lån uden sikkerhed, der kan tilbyde dig lånebeløb på mellem 5.000 kroner og 25.000 kroner. Der findes tilmed nogle, der kan tilbyde lån uden sikkerhed på op mod 300.000 kroner.

Fordele ved et lån uden sikkerhed

Fordelen ved at stifte et lån uden sikkerhed er, at stiftelsesgebyrerne oftest er meget lavere eller slet ikke til stede. Dette skyldes, at låneudbyderne slipper for det administrative arbejde, men desuden også for omkostningerne ved stempel- og tinglysningsafgift. Ulempen ved lån uden sikkerhed er, at hvis du af en eller anden grund er ude i stand til at betale, så har låneudbyderne ikke mulighed for inddrage en genstand som kompensation. I en sådan situation udsendes rykkere og betales disse ikke, ender det højst sandsynligt med en registrering i RKI (Ribers Kredit Information) og inkasso, og i sidste instans ender det i retten.

Hvis man derfor ønsker at optage et lån uden sikkerhed, er det vigtigt, at man har sikret sig, at man kan betale de månedlige ydelser. Dette kan man sikre sig på låneudbydernes hjemmesider. De fleste har et program, der tillader dig at ”lege” med tallene, så du kan se hvor lang løbetid og hvor stort et lånebeløb, der passer til din økonomi.

Vælger du eksempelvis et kvik lån uden sikkerhed kan du have pengene på din konto lige så hurtigt, som et hvilket som helst andet online lån.

Lån uden sikkerhed 

betyder egentlig bare et forbrugslån, som du tager via en online låneudbyder. Der er i princippet aldrig sikkerhed for et forbrugslån, andet end din kreditværdighed.

Men et online lån uden sikkerhed kræver altid en hurtigere tilbagebetaling som erstatning for den manglende sikkerhed og måske en højere rente.

Låneudbyderen vil ikke have ’pengene ude at svømme’ for lang tid, når der ingen sikkerhed er for lånet. Modsat i din lokale bank, er der ved online lån uden sikkerhed ikke en personlig kontakt, hvor du møder op og sidder ansigt til ansigt i banken og taler om dit lån.

Det betyder, at en online låneudbyder skal sikre sig på andre måder, og dette sker i moderne tider ganske enkelt med forskellige personidentifikationer som NemID og CPR-nr.

Fordi en online låneudbyder har brug for at sikre sig, at du er den, du udgiver dig for at være, behøver det ikke betyde, at låneprocessen tager længere tid eller er mere besværlig. Online lån med eller uden sikkerhed er fuldstændig lige så nemt og hurtigt som alle andre online lån.

Lån uden sikkerhed

Lån uden dokumentation

Noget af det, der kan være tidskrævende i forbindelse med en låneproces er de forskellige former for dokumentation, der er nødvendige. Kopi af dokumentation, som du måske først skal til at grave frem, inden du er klar til at ansøge lånet.

Online har du mulighed for at ansøge om lån af penge uden kreditvurdering og endda uden at vise lønseddel – det lyder utroligt, men det er muligt.

Så når du læser: Lån penge hurtigt uden sikkerhed, så er det faktisk et hurtigt online lån uden alt bøvlet med dokumentationen.

Processen er enkel – find det lån du ønsker, tjek om du opfylder kravene, ansøg via NemID og er du kvalificeret, har du pengene på din konto samme dag. Også når du søger lån uden sikkerhed og uden kreditvurdering.

Hvad skal jeg bruge ved ansøgning af et lån

Du skal ved ansøgnig have nedenstående

– Have et gyldigt NemID
– En aktiv e-mailadresse
– Et gyldigt telefonnummer
– Ingen navne- eller adressebeskyttelse
– Dansk bankkonto
– Dansk statsborger
– Dansk folkeregisteradresse

Du skal være opmærksom på, at renten typisk er lidt højere da der ikke er sikkerhed for lånet men til gengæld skal du ikke forklare banken hvad du skal bruge pengene til.

Du kan med fordel læse vores gode tips til lån af penge

Du skal være opmærksom på at selv om der ikke er krav om documentation vil du typisk ikke kunne låne penge hvis du er registreret i fx RKI – du kan læse mere om RKI her