Lån til ferien

Ferie lån

Ferie lån – Er det klogt at låne til ferien ?

Det er naturligvis altid bedst, at spare op til ferine men det er ikke altid man har nået det når tilbuddet på drømmerejsen er der. Hvis din helt store drøm er at tage en uge til Bali, men økonomien ikke holder til det, kan du hjælpe dig selv på vej med et ferielån. Har du ikke tid til at lave en stor opsparing, kan du låne penge til ferien. HUSK der er ingen grund til at tage et dyrere lån end nødvendigt.

Vi anbefaler, at du bruger www.laane-portalen.dk til at finde det bedste lån til dig og din ferie, så du sparer hvor du kan, og . Vi har oprettet en sammenligningstjeneste med ferielån du kan bruge til formålet.

Mange rejseselskaber tilbyder finansiering af deres rejser via et samarbejde med en partner der finansierer rejsen. Dette samarbejde betyder at du ikke kan finde det billigste lån men må tage det de tilbyder. Derfor kan du måske spare mange penge hvis du sammeligner lånet på tværs af mange forskellige låneudbydere.

Eksempelvis burger SPIES rejser Sparexpress og det samme gør Bravotours – men der er intet der siger det er det billigste så derfor anbefaler vi at du sammenligner hvad dit lån til rejsen koster hos fleere forskellige låneudbydere.

Hvis du ikke vil have et lån som du afbetaler med et fast beløb hver måned kan en kassekredit også være en mulighed, du kan fåe en kassekredit hos kassekreditten.dk på op til kr. 15.000

Det er vigtigt at du undersøger om din økonomi kan bære et lån, inden du tager det.

Når du sammenligner lån til ferien, er der nogle ting du bør være opmærksom på. For at få det billigste ferielån, skal du vælge det lån med den laveste ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er det tal, som inkluderer alle renter og gebyrer. Så når du sammenligner lån til ferie, som har samme hovedstol og løbetid, er det billigst at tage det lån med laveste ÅOP.

SE FERIELÅN MULIGHEDER