KvikLån

Lån penge på den smarte måde.

Find det kviklån der passer dig bedst.
1. Find Lån 2. Ansøg online 3. Få Pengene udbetalt.

 

Hvad er et kviklån

Et kviklån er et hurtigt lån der giver dig penge på kontoen hurtigt. Der går nemlig ikke lang tid fra du ansøger til du bliver godkendt, såfremt du altså godkendes. Faktisk går der fra du søger online, til du kan have pengene stående på din konto, ofte maksimalt 2 dage.

Et kviklån er som det antyder et lån, som banker og låneinstituter kan give dig med kort varsel. Lånet ligger beløbsmæssigt i mellem et SMS lån og et forbrugslån. Her er løbetiden typisk fra 6 til 60 måneder og ÅOP ligger mellem 10% og 30%.

Fordel ved kviklån

Den store fordel ved et kviklån er, at du kan modtage pengene på din konto inden for få minutter samt at du kan låne pengene online. Lånet er også lån uden sikkerhed. Forstået på den måde, at du ikke skal dokumentere, hvad du bruger pengene til, og du får pengene på kontoen med det samme. Du kan læse mere om de forskellige lånetyper HER

Du kan også følge os på vores faccebook side HER

Kviklån giver dig hurtige penge

Et kviklån er ofte at betegne som et forbrugslån. Det beløb, der bliver udbetalt ved et Kviklån, bruges ofte til forbrugsvarer som elektronik, rejser, møbler eller andet, der hører selvrealisering til. Fordelen ved et Kviklån er, at du får udbetalt pengene meget få dage efter, at du har fået lånet bevilget. Man kan søge om et Kviklån på bankernes og låneudbydernes hjemmesider. Her garanterer flere af bankerne, at hvis du ansøger i åbningstiden, så får du svar mellem 15 minutter og to timer. For at ansøge om et Kviklån skal du udfylde en ansøgningsformular. Denne tager i omegnen af 10 minutter at udfylde. Lånebeløbet for et Kviklån kan variere meget. Du kan optage et Kviklån på alt fra 1.000 kroner og nogle steder helt op til 300.000 kroner.

Der skal ikke stilles sikkerhed

Det er vigtigt at understrege, at de fleste steder skal du ingen sikkerhed stille eller gøre rede for, hvad du har i sinde at bruge penge på. Det er alment, at du blot ikke skal være registreret i RKI (Ribers Kredit Information). Hvis du ikke er vant til at bruge internettet, kan du nemt finde et telefonnummer på låneudbydernes hjemmesider. Du kan så ringe til firmaet og på denne måde få hjælp til hurtigt at ansøge om dit Kviklån.

Som så mange andre hurtige lån har et Kviklån også en højere rente end de store administrativt tunge lån hos bankerne. Det er dog muligt på mange af låneudbydernes hjemmesider at finde et værktøj, der giver dig en oversigt over de omkostninger, der er forbundet ved lånet, og hvor stor den månedlige ydelse i så fald vil blive. På denne måde kan du nemt få et overblik over, om din økonomi kan klare at optage et Kviklån.

Find det billigste kviklån

Måske har du bare brug for at låne 5.000 kr. til en computer, da den gamle er gået i stykker? I så fald er det dét, du vælger, og der vil komme en lang række af låneudbydere frem. Derfra er det op til dig at kigge nærmere på lånene og sammenlige. Det er heldigvis let, for både renteudgifter, gebyrer og løbetid er stillet op for hver enkelt lån. Det er endda ligetil at komme videre til ansøgningsskemaet med et enkelt klik. Skal du have det billigste kviklån, skal du sammenligne lånets ÅOP. Tommelfingerreglen er, at jo lavere lånets ÅOP er, jo billigere er lånet. Procentsatsen dækker nemlig over alle de udgifter, du får i forbindelse med lånet; både renter og gebyrer.

Listen er lang, når det kommer til udbydere af billige kviklån. Heriblandt kan nævnes DER., LEASY og KVIKFINANS. Priserne varierer en smule og ændrer sig jævnligt, så udbyderne er så konkurrencedygtige som muligt. Derfor kan det være en god idé at bruge et sammenligningsværktøj frem for at forsøge selv. Fordelen ved sammenligningssider er, at de opdateres jævnligt, så du har gældende tal at sammenligne dine lån med. Såfremt du ønsker at lån penge nu, så er alt du skal gøre at kigge i vores feed ovenfor, hvor vi sammenligner samtlige udbydere af kviklån.

Sammenligning af kviklån

Det er en god ide at sammenligne de forskellige muligheder du har for et lån, og ÅOP giver dig som sagt mulighed for nemt og hurtigt at gennemskue, hvilket lån eller hvilken kredit der er billigst for dig, når du sammenligner tilbud fra forskellige låneudbydere.

Når du vælger at sammenligne kviklån fra en række af de forskellige danske udbydere, vil det blive muligt for dig at finde netop den løsning, som du mener passer bedst til dine behov. kviklån findes nemlig i vidt forskellige størrelser, og det er tit og ofte med vidt forskellige vilkår, at du som låntager kan låne penge til netop det, du ønsker.

Sammenligning af lån er noget, som både kan spare dig for tid og penge, og så er det faktisk også samtidig helt gratis og uforpligtende for dig som privatperson at lave en sammenligning af forskellige typer af kviklån via http://www.laane-portalen.dk Flere og flere vælger at låne penge hurtigt, da man som regel kan regne med at modtage pengene på ens konto, allerede samme dag, eller dagen efter man er blevet godkendt.

Hvem kan optage Kviklån?

Du skal altid være fyldt mindst 18 for at få lov at låne penge, og nogle låne udbydere stiller krav om, at du skal være fyldt 23 år. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos Experian  (tidligere kaldet Riebers Kredit Information – RKI).  Du skal også have en folkeregisteradresse i Danmark, som ikke er under beskyttelse, og oftest en Nem Konto, hvor dit lån kan overføre til. Selvom du ikke er registreret i et register for dårlige betalere, vil nogle låne udbydere alligevel foretage en kreditvurdering.

Som du ganske rigtigt allerede har gættet er kviklån et lån du kan ansøge om og få ind på din konto …. Hurtigt!

Det er ikke sjovt at skulle gå i banken når du har brug for at låne her og nu og du gerne vil have penge her og nu. Derfor er et kviklån et godt alternative når du har behov for lån af penge.

Har I fundet drømmehuset og skal slå til her og nu, men mangler pengene til udbetalingen? Har du fundet dit livs kærlighed og nu er det tid til den store bryllups fest? Så opgiv ikke drømmene.

Der er hos mange af de låne udbydere du finder her på side mulighed for at beregne hvad et nyt lån vil koste de fleste har en online låneberegner du kan benytte.

Så hvis du er fyldt 18 år og ikke er registreret som dårlig betaler hos Experian (tidligere Ribers Kredit Information – RKI), så er drømmen lige inden for rækkevidde.

Lån penge hurtigt, nemt og online

Låne udbydere som vi anbefaler tilbyder danskerne at låne penge nemt via hjemmesiden og din mobiltelefon. Det tager kun få klik at få et kviklån godkendt.  For at få lånet hurtigt skal du ansøger med dit NemID, låneudbyderne laver så typisk et elektronisk kredittjek og du får svar på din ansøgning online med det samme.

Hvornår får jeg pengene?

Kviklån er hurtige lån, hvilket også indebærer at du får pengene udbetalt hurtigt. Men man kan ikke sige et bestemt tidsinterval, der gælder for alle låneudbydere. Det varierer nemlig lidt fra udbyder til udbyder, hvor længe der går før du har pengene. Du vil altid kunne læse hos den enkelte lane udbydere hvad deres behandlingstid for din ansøgning er.

Udbetalingstiden kan svinge fra samme dag til et par dage, men klikker du dig ind på de enkelte låneudbydere, kan du altid se hvad de tilbyder i forhold til hurtig udbetaling.

De fleste lane udbydere anvender straks-clearing, der sikrer en hurtig overførsel til din bankkonto, uanset hvilken bank du har. Det er altså ikke afgørende om du har samme bank som lånefirmaet, det forudsætte dog at du underskriver med NemId ellers skal de først fremsende en kontrakt på papir som du skal underskrive og det tager op til en uge.

Du skal have fast indkomst i form af løn, kontakthjælp, pension eller lignende.

  • Du skal have fast bopæl i Danmark. Det er ikke et krav, at du skal eje fast ejendom, du skal udelukkende bare have fast bopæl i Danmark.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI (Ribers Kreditinformation).Opfylder du de få ovenstående kriterier, vil du blive kreditvurderet af kreditor og med stor sandsynlighed blive godkendt til et lån. Du vil kort tid efter godkendelsen få tilsendt et lånetilbud, der er specialsyet til dig og dit månedlige budget. Låneudbyderen tilpasser lånetilbuddet, renterne og afdragene til dine månedlige indtægter og udgifter, for at sikre at du kan opretholde en sund økonomi, hvor der både er mulighed for at betale afdragene, men også have et økonomisk råderum ved siden af.Den indgåede afdragsaftale skal derfor overholdes for at undgå registrering som dårlig betaler i RKI. En sådan registrering skal så vidt mulig undgås, da det sætter nogle markante økonomiske begrænsninger fremadrettet.
  • At opretholde en sund økonomi med et realistisk råderum er en fordel for dig som låneansøger, for ikke at komme til at låne mere, end du er i stand til at betale tilbage igen uden alt for høje omkostninger.

Ulemper ved kviklån

Hvor der er fordele ved kviklån, er der også ulemper. De to ting følges naturligt ad. Således ulemperne forsvinder eller i hvert fald formindskes så meget, at det kun er en mindre ulempe, der ikke bliver til et problem. Det kan også være, at det, der er en ulempe for den ene, ikke nødvendigvis ikke en ulempe for den anden. Det er heldigvis meget subjektivt, hvad en person synes trækker ned. Se derfor endeligt dette afsnit som en rettesnor frem for egentlige ulemper.

Ulempe 1

Det første, du skal være opmærksom på er, at det første og bedste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Selvom det kan se sådan ud. For mig er et lån noget, der bliver overvejet, og jeg har fundet ud af, at det bør det firma, som du vælger, også være. Det går alligevel så hurtigt at få lånet og dermed pengene, at det kan være nemt at springe over, hvor gærdet er lavest. Men da de alle er hurtige, så find i stedet det firma, der giver dig den bedste aftale. Den bedste aftale kan være forskellig. Det er det i hvert fald for mig. Nogle gange har jeg behov for en lang løbetid og andre gange en kort. Nogle gange har jeg brug for at kunne sætte mit lån på pause, og andre gange har jeg bruge for muligheden for at betale hele lånet ud på en gang. Det kan være svært at spå om fremtiden, det gælder også min egen økonomi. Men jeg kender den så godt, at jeg også ved, hvilke af de ovenstående der kan få betydning for mig. Jeg råder dig derfor til at tænke over dette hver gang.

Ulempe 2

En anden ulempe er den situation, hvor du har valgt et forkert beløb. Låner du for lidt, så kan endnu et lån være nødvendigt – og tro mig, det kan blive dyrt at betale af på to løbende i forhold til et samlet. Regn selv lidt på, hvad du har brug for. Så slipper du for mere end et lån. Låner du derimod for meget, så skal du betale unødigt af på noget, du slet ikke havde brug for. Det er ikke værd at have det i sin hverdag. Løbetiden er lige så vigtig. Jeg vil selvfølgelig helst betale af så hurtigt som muligt, men jeg kan da heller ikke ikke afstå flere tusinde kroner om måneden. Så hellere sætte løbetiden og dermed det månedlige beløb realistisk, så du også har råd til at leve.

Du skal heller ikke tage et kviklån for at betale et andet lån ud. Står du med lån, du gerne vil betale ud, så kan det virkelig betale sig at tage et forbrugslån til formålet. Lavere renter og længere løbetid er kodeordene her. Jeg havnede engang i den situation, at jeg havde lånt for lidt, og derfor tog jeg endnu et kviklån. Det kunne ikke svare sig, men jeg fandt denne løsning, og det virkede bare helt fantastisk. Det er et råd, jeg kun kan give videre, da det gav mig luft i hverdagen, og samtidig kunne jeg betale min gæld uden problemer. Så sørg for, at du har et budget, når du skal låne. Herved ved du både, hvor meget du skal låne, og så er du sikret, at dine tilbagebetalinger ikke vælter din hverdag, og gør den uoverskuelig. Et budget er ikke så svært, når du først er kommet ind i det.

Du må under ingen omstændigheder skrive under, før du har læst vilkårene i aftalen. For det er her, hvor du kan læse alt om deres renter og vilkår i øvrigt. Mange steder er renten variabel. De skriver gerne ”starter ved”, efterfulgt af en procentsats. Det er ikke det samme, som at det er den procentsats, de vil låne dig penge til. Du kan få en rente, der er meget højere end deres startrente, og så bliver det, du skal betale tilbage, meget højere. Det gælder også, selvom du har brugt låneberegneren, hvor den altid bruger en fast rente, og ikke den rentesats du selv får tildelt.

Ulempe 3

Den største ulempe er dog, hvis du står i den situation, at du ikke kan betale. Det gælder ikke kun kviklån, men alle slags lån. Renterne vokser og gælden med. Det skal du for enhver pris undgå. Er du nervøs for at havne i denne situation, så skal du vælge lån, du kan sætte på pause eller et lån, hvor du undervejs kan justere på løbetiden. Så slipper du for bekymringerne på den lange bane. Det vigtigste er jo, at du betaler, for ellers risikerer du at blive registreret som en dårlig betaler. Bliver du først det, kan du nok skyde en hvid pind efter at låne penge andetsteds. Selvom du betaler din gæld, så kan der gå tid, før du bliver slettet. Det får også indflydelse på andet end at låne penge.

KViklån